24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elevii braileni continua sa fie unii dintre cei mai buni din tara

Concluzia se poate trage in urma rezultatelor de promovare de la nivelul judetului Braila pentru ca rata promovabilităţii la Bacalaureat este pozitiva si aduce zambetul pe buze atat elevilor, profesorilor si parintilor. Munca depusa nu a fost in zadar.

Judetul Braila se lauda cu o rata de promovabilitate la examenul de Bacalaureat din 2012 de 56,34%, mail mult decat in 2011 cu 3 procente. Deşi în ţară rezultatele sunt dezastruoase în majoritatea judeţelor, la Brăila, rata promovabilităţii este una foarte buna.

Cele mai bune licee brailene, in urma rezultatelor de la bac, sunt:
Colegiul Naţional „Gh. M. Murgoci" – 98,15%
Colegiul Naţional „Nicolae Bălcescu" – 96.89%
Liceul Teoretic „Nicolae Iorga" - 96.79%
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.