24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elevii braileni inca invata in frig

Primarul Aurel Simionescu a declarat faptul ca inca nu s-a rezolvat in totalitate problema cu distribuirea agentului termic si ca mai exista inca scoli si gradinite care nu au caldura.

“Teoretic s-a rezolvat, practic sunt niste gradinite si 1-2 scoli care sunt pe capat de coloana si in privinta acestora nu s-au finalizat lucrurile. Au adus temperatura la 56°, ar trebui sa fie peste 60° ca sa poata sa fie lucrurile in regula,” a declarat Aurel Simionescu.

Unele institutii de invatamant din Braila nu au fost lasate sa-si puna centrale proprii pentru ca CET sa nu piarda cel mai sigur clientsursa: infobraila.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.