24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elevii braileni invata sa previna violenta

Elevii claselor a IX-a de la Grupul Scolar Industrial "Anghel Saligny" au stat fata in fata cu politistul de proximitate din zona si au discutat pe subiecte legate de prevenirea violentei.

Politistul a axat discutiile pe modul in care elevii percep siguranta personala, dar si care sunt posibilele amenintari pe strada, in zona unde locuiesc sau la scoala.

Agent sef adjunct Dominic Tanase i-a sfatuit pe adolescenti sa nu se afiseze cu obiecte de valoare (bijuterii, telefoane mobile etc.) pentru a nu deveni victime ale infractorilor.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.