24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elevii braileni pot primi burse de merit

Ministerul Educatiei a modificat criteriile de acordare a burselor pentru elevi si a starnit haos in scoli. Dupa noile reguli, sunt mai multi adolescenti care pot sa primeasca bani. Dar bursele ar trebui platite de primarii, care n-au fonduri pentru toata lumea.

Ministerul Educatiei a modificat criteriile de acordare a burselor si le-a dat o libertate mai mare scolilor, care intocmesc listele. Dar, in final, autoritatile locale sunt cele care platesc. Si nu au bani pentru toti elevii.

Bugetele primariilor nu sunt incarcate doar de bursele de merit. Ministerul a hotarat sa introduca si bursa de performanta, care va fi acordata doar olimpicilor.

S-au modificat si criteriile pentru bursele sociale. Daca pana acum primeau bani copiii orfani de un parinte, de anul acesta doar cei care si-au pierdut ambii parinti pot depune dosarul.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.