24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elevii braileni trebuie indemnati sa consume multe fructe

Fructe multe pentru sanatate de fier. Elevii braileni sunt indemnati sa consume cat mai multe fructe pentru a-si intari sistemul imunitar si pentru a creste sanatosi. Indemnul de consum al fructelor este stipulat si in lege prin OUG 24/2010 menita sa incurajeze consumul de fructe proaspete in scoli. Dua programa “Cornul si Laptele”, anul acesta vine si programul de incurajare a consumului de fructe proaspete. Elevii claselor I-VIII vor putea manca fructe pe parcursul a 100 de zile de scolarizare, prin fondurile date de la Guvern.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.