24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elevii chiulangii chiar raman fara alocatii

Elevii chiulangii au inceput sa aibe zile negre, cel putin din punct de vedere fiananciar, pentru ca statul le taie alocatiile. Numarul mare de absente ii priveaza pe elevi si familiile acestora de accesul la banii din alocatia de stat.
Chiar daca unii lipsesc de placere, pentru a-si umple timpul cu alte activitati, sunt si copii care nu pot ajunge la scoala din cauza lipsurilor, nu au cu ce se incalta sau imbraca, nu au rechizite, trebuie sa munceasca pentru a se intretine.
Legislatia in vigoare permite taierea sumei acordate alocatiei de stat sau chiar neacirdarea acesteia celor care lipsesc de la scoala. La nivelul Brailei pentru anul scolar 2011-2012 mai bine de 1000 de familii au ramas fara alocatia pentru sustinere a cresterii copiilor. Dacă un copil din familia beneficiară are peste 20 de absenţe nemotivate, plata alocaţiei se suspendă.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.