24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elevii unei scoli galatene fac sport pe holul unitatii

Vorbim despre Şcoala „Anghel Rugină" din Tecuci. Aceasta a fost construita în 2007 şi are o arhitectură modernă. În centrul şcolii este un hol mare, care a fost amenajat de profesorul de sport pentru ... sala de gimnastică. Evident, doar pentru perioada de iarnă, când copiii nu pot ieşi în curtea şcolii.

Există însă şi un mare inconvenient: sălile de curs sunt foarte apropiate şi totul trebuie făcut în linişte. Elevii nu par însă deranjaţi de acest lucru.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.