Noutati :

  

 


 
Adresa de email

4 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri locale / Constructii

Eltenerg Braila electronica industriala si automatizari

Eltenerg  Braila continuă tradiția de peste 18 ani și produce automatizări industriale, modernizări și ecologizări pentru utilaje industriale și linii de fabricație, electronică industrială, realizând cu specialiştii săi toate etapele aferente ciclului de fabricaţie: cercetare, proiectare, programare soft, execuţie, montaj, punere în funcţiune şi service-atât în perioada de garanţie cât şi cea de post-garanţie.

Societatea Eltenerg  Brăila, înfiinţată în 2009, a preluat întreg domeniul de activitate și echipa de profesioniști a societăţii  Elind  Brăila, înființată în 1993.

De asemenea, societatea Eltenerg Braila este specializata in proiectarea de sisteme de iluminat ornamental pentru sarbatorile de iarna intr-o gama variata. Solutiile originale aplicate la instalatiile luminoase a facut ca acestea sa fie cerute de majoritatea primariilor din tara.

Date de contact:
Telefon:  0239-619546; 0239-619547
Fax:  0239-613920
E-mail:eltenerg@yahoo.com
E-mail:office@eltenerg.ro

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

HOROSCOPUL DE AZI

Stiri Braila de ultima ora

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 

Pagini memorabile din trecutul Brailei

Luni, 9 noiembrie 2015, ora 17,00 la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila, Piața Poligon nr. 4, are loc lansarea cărții ”Pagini memorabile din trecutul Brăilei” de Gheorghe Gorincu. Pe lângă lansarea volumului amintit, autorul serbează și [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.