24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emotiile dinaintea rezultatelor oficiale in sectiile de votare

Si a venit 9 decembrie, si a trecut. Vremea capricioasa a caracterizat intocmai deopotriva poporul roman cat si situatia politica. Fie ca a nins sau ca a plouat, vremea parea ca vrea sa ii tina in casa pe oameni. Sondajele indicau la inchiderea urnelor de vot, ora 21.00, o prezenta la vot de 41,72 % a romanilor, dintre care 40,49% provin din mediul urban şi 43,40% din mediul rural.
La nivelul judetului Braila dintre cei inscrisi pe listele electorale 43,89% au venit sa isi exprime parerea vis-a-vis de alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat.
Deja exit-poll-urile dau castig de cauza USL-ului care, clasand pe locul II - Alianta Dreptei. Potrivit RTV, USL a obţinut 62% din totalul mandatelor parla- mentare, urmat de ARD cu 22 % mandate, PP-DD- cu 11% şi UDMR cu 5%.
Variantele continua sa raman si totusi raman emotiile dinaintea rezultatelor oficiale in sectiile de votare.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.