24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

Erminium Braila

Erminium Braila, cu o bogata traditie in domeniul artei, firma noastra va ofera vitralii executate prin metoda Overlay, vitralii clasice, cu cristale, Tiffany, sticla pictata sau combinatii intre ele.
Vitraliile noastre pot fi folosite in locuinte, lacasuri de cult, magazine, cluburi, restaurante, etc.
Putem crea vitralii dupa modelul dumneavoastra, dupa modelele deja existente in arhiva noastra sau putem creea un vitraliu in concordanta cu interiorul caminului dumneavoastra.
Folosim numai materiale din import de cea mai buna calitate, care va aduc garantia unor lucrari bine executate.
 • Ferestre
 • Usi
 • Mobilier
 • Oglinzi
 • Schite
 • Icoane
 • Pictura Murala Tehnica Fresca

Adresa: Str. 1 Decembrie 1918 Braila
Telefon:    0745 285 274;    0766 621 979
E-mail: erminiumvitralii@yahoo.com
Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.