24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Escrocii bat la usile galatenilor

După vânzarea de detergenți sau predarea unor colete poștale, o nouă metodă își face loc în rândul escrocilor care urmăresc să jefuiască persoanele în vârstă. Recent, un bătrân de 97 de ani a rămas fără economiile de-o viață după ce a primit în casă doi hoți.

Vârsta înaintată este, se pare, cel mai mare inamic al persoanelor vulnerabile, dar și cel mai mare avantaj de care profită escrocii care își atribuie fel de fel de calități pentru a intra în casele oamenilor ca să le fure banii.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.