24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Escrocii reusesc sa faca bani buni din naivitatea brailenilor

Naivitatea brailenilor ii atrage pe escocii care reusesc sa faca bani de pe urma lor. Politia inregistraza reclamatii prin care brailenii dau sume de bani, mai mici sau mai mari, diferitor persoane care se dau drept reprezentanti ai unor institutii publice sau lucratori comerciali de la companii de telefonie, avocati sau societati care ofera premii, cerand in schimb date confidentiale de care se folosesc pentru a-i pagubi. Internetul este un alt mediu prin care escrosii lucreaza. Unii sunt naivi altii ignora anumite detalii care nu se potrivesc. Sfatul autoritatilor este acela de a tine mai mult la informatiile confidentiale legate de propriul CNP, seria si numarul de buletin, chiar si data nasterii care pot favoriza afacerile escrocilor, iar telefoanele prin care sunt faute anunturile vis-a-vis de castiguri enorme ar trebuie verificate ianinte de a furniza informatii sau de a depune bani in conturile dictate de emitatorul de la capatul firului.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.