24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Etnobotanicele au luat mintile multor copii din Braila

Situatiile statistice scot la iveala un adevar trist in ceea ce priveste consumul de etnobotanice in randul tinerilor braileni. Cu toate ca autoritatile brailene au inchis magazinele care comercuializau astfel de produse, foarte multi tineri continua sa consume etnobotanice. Internetul si retelele locale de comercializare la negru intretin prezenta etnobotanicelor pe piata braileana.

La Brăila, ultimul studiu care s-a făcut privind consumul de droguri s-a făcut în anul 2008, când furia etnobotanicelor încă nu invadase piaţa de consum. Acum un studiu la zi, ar scoate la iveală date şocante, unde consumatorii cei mai mulţi sunt minori.

Politia: Tot ceea ce li se interzice, fac, asta e vârsta, perceţia. La acest moment avem foarte mulţi consumatori de etnobotanice în Brăila, majoritatea sunt la liceu

Psiholog: Dacă la celelalte droguri, cocaină, clasice etc., avem antidot şi putem apela la mijloace medicale şi avem rezultate bune, la etnobotanice nu avem antidot, nici în România şi nici în Europa la acest moment
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.