24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Obiective / Obiectivul zilei

Eu cu Antonescu avem acelasi obiectiv politic

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi seara, pentru Mediafax, ca desi uneori vorbeste altfel decat Crin Antonescu, se completeaza reciproc in ceea ce priveste obiectivele USL.

Ponta a spus ca este de acord cu afirmatia lui Antonescu privind adversarul politic al USL.

“Avem amandoi obiective comune. Chiar daca uneori vorbim diferit, amandoi urmarim aceleasi obiective”, a adaugat el.

Ponta a spus, referindu-se la unii liberali care au criticat discursul pe care l-a tinut in Parlament la investirea Cabinetului Ungureanu, ca acestia nu au inteles ce a vrut sa transmita el.

“Nu o sa ma schimb de acum incolo si vreau ca si Crin Antonescu sa nu se schimbe. Chiar daca nu vorbim la fel, ne completam si urmarim acelasi obiectiv politic “”, a mai afirmat Ponta, referindu-se la nemultumirile de ordin “stilistic” exprimate de Antonescu, relateaza Mediafax.

Url: obiectiv vocea brailei


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.