24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Euro 2012: Germania si Portugalia merg mai departe

Reprezentativa Germaniei s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European din Ucraina şi Polonia, după ce a învins, duminică, la Lvov, cu scorul de 2-1 (1-1), selecţionata Danemarcei, în ultima etapă a grupei B a competiţiei. Pentru Danemarca a marcat Krohn-Dehli '24, iar pentru Germania au înscris Podolski '19 şi Bender '80.

Echipa naţională a Portugaliei s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European din Ucraina şi Polonia, după ce a învins, duminică, la Harkov, cu scorul de 2-1 (1-1), reprezentativa Olandei, în ultima etapă a grupei B a competiţiei. Golurile portughezilor au fost marcate de Cristiano Ronaldo, în minutele 28 şi 74, în timp ce pentru olandezi a înscris Van der Vaart, în minutul 11.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.