24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Examenul de Bacalaureat va fi organizat ca în 2011

Premierul Victor Ponta a declarat în cadrul emisiunii "După 20 de ani", de la Pro Tv, că examenul de Bacalaureat din acest an va fi organizat exact pe baza sistemului de anul trecut, inclusiv cu faimoasele camere de luat vederi. Ponta a mai spus că el urăşte şi detestă frauda şi furtul.

"Rămâne exact sistemul de anul trecut, inclusiv cu faimoasele camere de luat vederi. Eu urăsc şi detest frauda şi furtul şi tot ce se poate face ca să nu existe fraudă şi furt, o să facem", a spus Ponta, citat de agenţia de ştiri Mediafax.

Aşa cum se ştie, în 2011, examenul de Bacalaureat a înregistrat rezultate catastrofale de vreme ce candidaţii nu au mai putut copia, ca în alţi ani, deoarece au fost monitorizaţi în săli cu camere video. Rezultatele obţinute astfel au fost cele mai slabe din ultimii 20 de ani: peste o sută de mii de absolvenţi picaţi în prima sesiune, alţi aproape o mie eliminaţi pentru copiere şi şcoli fără niciun candidat admis. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.