24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

FC Otelul Galati va avea un meci dificil cu Chiajna

Antrenorul Oţelului spune că se aşteaptă de la elevii lui la un retur mai bun decât turul. Dorinel este îngrijorat ca nu cumva să i se accidenteze cei doi fotbalişti convocaţi la naţională - Râpă şi Neagu - oameni de bază la Oţelul.

Antrenorul Oţelului a declarat, imediat după întoarcerea din lunga perioadă de cantonament din iarnă, că echipa nu a fost în niciun caz în căutarea distracţiei, ci a pregătit cu mare atenţie retururul Ligii I.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.