24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Angajari: Fabrica de preparate si conserve din peste Norvegia/ 2500 euro

Firma: crossbo


E-mail: cross_bo291@yahoo.com


Fax: 0751687581


Oferte de munca: Se cauta lucratori pentru procesul de productie, munca la banda pentru eviscerare, transare, prelucrare, pentru procesul de conservare, ambalare si etichetare preparate si conserve din peste, se cauta soferi cat. B distributie si stivuitoristi. Cerinte: -persoane harnice, serioase cu atitudine buna si personalitate placuta -capacitate de comunicare si loialitate, clinic sanatoase -experienta anterioara constituie avantaj Avantaje: -transport si cazare asigurate de angajator -contract de munca direct cu angajatorul strain -limba reprezinta avantaj nu este obligatorie Pentru a ocupa un loc cu plecare imediata, suna de L-S intre orele 9-19 la nr. de tel. 0751687581.


Oferta valabila pana la data: 22-06-2020

 

Adauga un comentariu pe facebook

  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.