24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Farmacistii galateni au reprezentanti

În urma alegerilor pentru desemnarea membrilor conducerii Colegiului Farmaciştilor din Judeţul Galaţi, desfăşurate la data de 21 noiembrie, Florina Bonifate va ocupa funcţia de preşedinte pentru încă un mandat.

Numărul total de farmacişti care şi-au exprimat votul în primul tur al alegerilor este de 210, ceea ce reprezintă 67,31% din totalul de 312. A fost îndeplinită astfel condiţia de prezenţă pentru validarea alegerilor, fără a mai fi necesar un al doilea tur de scrutin.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.