24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fermierii braileni arestati prefera inchisoarea

Cei doi fermieri arestati preventiv in dosarul "Mita la politist" au renuntat la cererile de eliberare provizorie pe cautiune, desi in prima faza erau decisi sa incerce si aceasta varianta pentru a iesi din arest.

Marti, magistratii Tribunalului Braila au luat act de retragerea cererilor inculpatilor Ionel Manole si Marian Balan.

Cuantumul cautiunii fixate de instanta era de 10.000 lei (100 milioane lei vechi), pentru fiecare, adica exact valoarea mitei pe care agricultorii i-au oferit-o politistului care se ocupa de cazul tractoarelor furate din Franta.

E posibil ca inculpatilor sa li se fi parut prea mare suma stabilita ca si cautiune, drept pentru care au decis sa stea linistiti in spatele gratiilor. Cei doi se afla in stare de arest preventiv in Penitenciarul Galati.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.