24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fermierii braileni pot accesa fonduri nerambursabile pentru irigatii in septembrie

Terenul agricol brailean prezinta interes pentru investitorii in agricultura si ii mobilizeaza spre sistemele de irigatii atat de nelipsite pentru recolte abundente in Campia Baraganului. Cheia succesului in conditiile secetoase din Campia Baraganului se baeaza doar pe irigatii. In aceasta toamna, Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) pune la dispoziţia fermierilor, în sesiunea din septembrie, peste 25,5 milioane euro fonduri europene prin Măsura 1.2.5 - componenta irigaţii şi alte lucrări de îmbunătăţiri funciare. Fondurile europene nerambursabile pot fi solicitate în perioada 3 -28 septembrie, pentru investiţii în modernizarea sau retehnologizarea sistemelor de irigaţii, inclusiv pentru staţii de pompare sau de contorizare, precum şi pentru lucrări de îmbunătăţiri funciare care să asigure funcţionarea optimă a sistemelor de irigaţii. Aceste tipuri de investiţii pot primi până la un milion de euro, sumă care acoperă 100% totalul cheltuielilor eligibile pentru investiţiile de utilitate publică ce deservesc întreaga comunitate.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.