24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fermierii braileni pot primi sume sume compensatorii datorita caderilor de zapada

MADR anunţă printr-un comunicat de presă că a fost elaborat un Proiect de Hotărâre pentru alocarea de sume compensatorii agricultorilor afectaţi de zăpezile din ianuarie - februarie 2012.

Respectivele zăpezi au pricinuit pagube uriaşe în sere şi solarii, mai ales la materialele de rezistenţă şi cele de acoperire.

De aceea, MADR a cerut direcţiilor agricole judeţene să fie inventariate şi evaluate pagubele, ajungându-se la următoarea situaţie pe ţară.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.