24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fermierii braileni sunt la protest in Bucuresti

Fermierii din toata tara isi striga astazi nemultumirile in fata Guvernului, in cadrul unei actiuni organizate in intervalul 11.00-15.00. Motivul reuniunii fermierilor in fata Guvernului este legat de nemultumirile acestora fata de nivelul subventiilor acordate anul acesta.
Agricultorii cer o subventie pe suprafata de 220 euro/ha, subventie la bovine de 628 lei/cap, si 50 lei/cap la ovine si caprine.
Din Braila circa 250 de fermieri se alătură acţiunii de protest, unde şi-au anunţat prezenţa LAPAR, FCRB, Holstein.RO, ANPLFR şi ROMOVIS.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.