24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Festival Concurs International Intalnirea Epigramistilor

Epigramistii se pot intrece in scrieri in cadrul celei de-a XXVIII-a a Festivalului Concurs Internațional Întâlnirea Epigramiștilor. Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Brăila, în colaborare cu Cenaclul Umoriștilor Brăileni (C.U.B.) Ștefan Tropcea.

Manifestarea va avea loc, în perioada 25-27 septembrie 2015, la Brăila, la Casa Memorială Petre Ștefănescu-Goangă (sediul instituției) din Piata Poligon nr. 2A.

Cei interesați de competiție urmând să trimită câte două epigrame la temă, într-un singur exemplar, cu motto. Temele pentru ediția din acest an sunt „ BILETE DE PAPAGAL” și „NAS”.

Ultima dată de expediere a lucrărilor pentru concurs este 1 septembrie 2015 (data poștei), pe adresa Casa de Cultură a Municipiului Brăila, Piața Poligon nr.2A, epigramele primite urmând să fie analizate de un juriu prezidat de Mihai Frunză – președintele CUB.

Premierea se va face pe 25 septembrie 2015 în cadrul unui spectacol de gală, duelul epigramatic urmând să se desfășoare în mansarda Casei Memoriale „Petre Ștefănescu-Goangă”. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.