24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Festivalul Florilor din Braila inca isi asteapta vizitatorii

Ca în fiecare an, fie primăvară sau toamnă, Primăria Municipiului şi Consiliul Judeţean Brăila, a ţinut să respecte tradiţia organizării Festivalului Florilor şi în acest an tot în Grădina Publică, frumuseţea naturii şi-a spus cuvântul.

Astfel că sâmbătă, 28 aprilie 2012, de la ora 12.00, a avut loc deschiderea festivă a Festivalului florilor de primăvară. Zi caldă, prea caldă pentru aprilie, brăilenii au venit în Grădina Publică cu mic cu mare la o plimbare, dar şi la vizitarea expoziţiei cu vânzare de flori, unde încă nu a fost oficiată deschiderea festivă că iubitorii florilor au şi început să cumpere flori.

Muşcate, lalele, orhidee, petunii, cactuşi, palmieri şi câte şi mai câte soiuri, specii şi culori, aşezate în faţa fântânii arteziene şi a ceasului din flori, toate “amestecate” în verdeaţa parcului.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.