24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fii Brailei Sergiu Diacomatu si Caracatita Coruptiei Braila

Fiii Brailei, fundatia condusa de Sergiu Diacomatu, organizeaza un concurs de Miss care este sponsorizat si de firma Risk patronata de Stefan Radulescu catalogat recent intrun pliant, care se pare ca are legatura chiar cu Diacomatu, drept "membru al caracatitei coruptiei din braila".

Recent a aparut in Braila o pagina viu colorata in care patronul firmei Risk Com SRL este catalogat drept membru al "caracatitei coruptiei brailene" ( afirmatia lor ). Din discutiile si postarile de pe forumuri si ziare online apare din ce in ce mai evidenta legatura dintre atacurile recente ale acestui Diacomatu si pliantul cu pricina.

Asa cum posta cineva un comentariu pe un site brailean: Nu s-a inventat diacomatu' care sa nu fie amagit de Riskomatu' !

Incepuse-si bine, bre Diacomatule, dar te terminasi repede ( norocul tau ca nu-s femeie ) !

Dupa ce ca-i pui pe lista indicata de Cibu & Company, le mai ceri si sponsorizari ?  Unde ai invatat asta, la retrocedari de terenuri si case ?
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.