24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Filmul Hard Die 5 se conduce de la bordul unui monstru creat de un brailean

Si brailenii au cu ce se mandri in industria filmelor occidentale, cu amprenta hollywoodiana. Bruce Willis face furori in Dartz MRAP1, ce are un design creat de dibacia romanesca, cu sange brailean. Tanarul Dumitrascu Marius Madalin, originar din mica Braila, este designer la Dartz, compania rusa de vehicule blindate care este sponsorul oficial al filmului "Die Hard".

Braileanul a contribuit la spectacolul din film, Dumitrascu Marius Madalin a lucrat la construirea monstrului de la Dartz care distruge multe masini Mercedes, sponsorul oficial al filmului.

Dartz a realizat si un kit pentru G Klasse, inspirat din masina construita pentru film. Acest G Klasse este denumit "DrIvE HARD G55", sau cum ii place fondatorului / patronului Dartz, Leonard Yankelovich sa il numeasca, "Sorry Brother", pentru ca "in film Dartz a distrus foarte multe Mercedesuri".Die Hard revine dupa 25 de ani de la prima aparitie a politistului John McClane, iar Bruce Willis e mai in forma ca niciodata. Actiunea se petrece in Moscova iar cursele cu masini sunt sarea si piperul in filmul oferit cadou barbatilor de Ziua Indragostitilor.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.