24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Firma de asigurare galateana acuzata de neplata despagubirilor

Corneliu Drăghici susţine că Astra Asigurări - sucursala Galaţi i-a refuzat acoperirea daunelor produse de o conductă avariată şi nu i-a comunicat condiţiile de asigurare. În replică, directorul sucursalei spune că producerea pagubei nu a fost anunţată la timp, în conformitate cu una dintre aceste condiţii.

Petentul ne-a declarat că, la data de 22.12.2010, s-a conformat prevederilor Legii 260 „privind asigurarea obligatorie a locuinţelor împotriva cutremurelor, alunecărilor de teren sau inundaţiilor" şi a încheiat la Astra Asigurări - sucursala Galaţi o poliţă tip „PAD Plus".sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.