24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Firma galateana Galmopan are probleme financiare

Galmopan are datorii de peste 15 de milioane de lei, dintre care 12 milioane reprezintă impozite şi taxe neplătite către bugetul de stat, precum şi penalităţile aferente. Firma a trecut deja prin mai multe executări silite organizate de Fisc, însă nu a pierdut deocamdată nicio proprietate.

Firma Galmopan SA Galaţi, cea mai mare fabrică de pâine din judeţ, trece printr-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere financiar. Pe rolul Tribunalului Galaţi s-au adunat deja mai multe dosare prin care se solicită intrarea în faliment a firmei care-i are ca acţionarii majoritari pe fraţii Marius şi Petrică Herăscu.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.