24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

Floraria Holly Braila paradisul florilor

Floraria Holly Braila paradisul florilor - Florile fie ele la fir sau la ghiveci isi fac deseori prezenta in viata noastra, in momentele de fericire ,de tristete, atunci cand dorim sa exprimam sentimentele noastre nu numai verbal,alegem florile care sa exprime mai mult , sa vorbeasca ele pentru noi.
   Starile noastre sufletesti se schimba ,cuvintele nu pot descrie deseori ce simtim si ce dorim sa ajunga la persoanele de langa noi, dar florile o pot face, ele ne ajuta in diferite situatii.     
     In aceasta idee sa infiintat FLORARIA HOLLY in anul 2003 si nu intamplator pe 14 februarie, intrand pe piata cu o gama larga de sortimente de flori naturale si plante ornamentale , tot aici puteti gasi cadou potrivit pentru cei dragi.

Adresa:  Str. Scolilor, Bl. A, Sc. C, Ap. 32 (vis-a-vis de biserica), Braila
Tel: 0239626039;   Fax: 0239626039
Email:  florariaholly@yahoo.comUrl: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.