24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila asteapta un simplu multumesc de la Mihaela Marcu

Traim in era internetului si a competitiei online. Fiecare site, printre care si ForumBraila.ro tine sa-si informeze vizitatorii cu date de actualitate si cat mai utile, inclusiv cu informatii despre activitatea Prefecturii Braila.

In urma cu ceva timp am transmis un email la cancelaria@prefecturabraila.ro prin care solicitam sa primim, si noi, prin email comunicatele emise de prefectura braila catre cetatenii urbei.

In afara de faptul ca persoana care ne-a raspuns (deocamdata nu ii comunicam numele, inca mai asteptam sa inteleaga ce anume am solicitat) a cerut completarea unui formular care nu are legatura cu subiectul ( noi nu dorim sa intram in sala dvs. de sedinta, ci doar sa informam brailenii despre ce si daca aveti ceva de comunicat), am sesizat si situatia "anormala" existenta pe multe siteuri ale autoritatilor publice brailene, si anume aceea a neactualizarii datelor de catre persoane care sunt platite sa faca acest lucru.

In speta, la prefectura Braila, persoana responsabila este un domn pe nume Valeriu Cirlan, informatician in cadrul institutiei cu pricina, care "luat la rost"  de "d-na" despre problema ridicata de noi, a "bagat mare" la postarea de comunicate de presa (vezi ca ai uitat sa mentionezi data comunicatului cu numarul 36) ca si cum totul "e roz si frumos".

Da, e roz pentru cei care intra astazi pe siteul Prefecturii Braila, care si-a actualizat pagina de comunicate de presa.
 
De aceea, Forum Braila asteapta macar un mesaj de multumire din partea d-nei Prefect.

Insa, un lucru trebuie sa ii explice d-nul Cirlan Valeriu, sefei, si anume diferenta intre continutul actual al paginii (actualizate) si memoria cache din motoarele de cautare, nu de alta dar pentru a preintampina acuzatiile de rea vointa, avem un printscreen cu "ce trebuie" suficient pentru a nu fi acuzati de dezinformare.

In fine, dupa cum o cunoastem pe Mihaela Marcu, suntem siguri ca distinsul ei coleg nu va mai uita sa actualizeze siteul pe viitor.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.