24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fosta policlinica de copii se pregateste pentru licitarea contractului de reabilitare

Licitația pentru atribuirea contractului va avea loc săptămâna viitoare. Clădirea situată pe Calea Călărașilor a fost inclusă pe lista de monumente istorice. Ea va fi reabilitată din temelii, iar pentru lucrări au fost alocate fonduri în valoare de 2,5 milioane de euro, bani veniți de la Casa Națională de Pensii.

Obținerea tuturor avizelor necesare demarării lucrărilor de reabilitare a fost anevoioasă dat fiind faptul că imobilul a fost declarat monument istoric. În acest moment Casa Județeană de Pensii Brăila, proprietarul clădirii, are toate documentele necesare pentru a organiza licitația.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.