24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Functionari publici implicati in achizitii ilegale

Politistii sunt mobilizati atat in Bucuresti cat si in Braila invetigand un caz de achiziţii ilegale în valoare de 1,5 milioane de lei, bani obţinuţi cu ajutorul unor funcţionari publici, informează Poliţia Capitalei.
Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii, pune în executare 22 de autorizaţii de percheziţie şi 15 mandate de aducere, în Bucureşti şi în judeţul Brăila.

Mai multe persoane, cu sprijinul unor funcţionari din cadrul unei instituţii publice, ar fi obţinut contracte de achiziţii publice în valoare de peste 1,5 milioane de lei, fără a fi respectate prevederile legale.

Se pare ca numele implicate in acest scandal se apropie mai mult de PNL Braila. In fapt se fac cercetari cu privire la activitatea consilierului local municipal Eduard Ciocan.Proaspatul senator de Braila, Boboc Catalin, intrebat de ziaristi daca are ceva informatii, "se face ca ploua!". Nu stim din ce motive cei care l-au intrebat nu au comunicat brailenilor ca Eduard Ciocan este nimeni altul decat cumnatul lui Catalin Boboc, in speta sotul sorei senatorului Ciocan Dana Stefania, banuita ca a cumparat la preturi subevaluate activele societatii comerciale Bobcaget SRL, la care administrator era mama fratilor Boboc Catalin si Stefania Dana.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.