24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galatean jefuit total intr-o saptamana

Patru tineri din Galați, cu vârste cuprinse între 20 și 32 de ani, sunt cercetați penal pentru furt calificat după ce, la finele lunii trecute, au dat iama într-o locuință din centrul orașului, de unde au șterpelit tot ce le-a căzut în mână.

Timp de aproape o săptămână, la finele lunii ianuarie, cei patru tineri au avut de lucru zilnic în casa lui Ionel L., de 50 de ani, din Galați. În perioada 18-23 ianuarie ei au făcut vizite în fiecare noapte în locuința nepăzită, și au luat cam tot ce li s-a părut mai de valoare.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.