24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galateanul Mihai Boldea este acuzat de 10 fapte penale

El a falsificat mai multe hotărâri judecătoreşti, expertize cadastrale, certificate de urbanism şi contracte de vânzare-cumpărare, cu scopul de a pune mâna pe mai multe proprietăţi imobiliare. A apelat chiar şi la substituirea unuia dintre proprietarii care refuzau să vândă.

Referatul transmis Parlamentului României de către DIICOT, anexat solicitării de ridicare a imunităţii parlamentare a deputatului gălăţean Mihai Boldea (acuzat de comiterea a cel puţin 10 infracţiuni deosebit de grave) conţine detalii extrem de interesante despre modul cum acţionau grupurile de infractori coordonate de parlamentar.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.