24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galateanul Mihail Boldea va reveni in Romania

Avocatul lui Mihail Boldea a declarat, luni, că a discutat cu clientul lui şi că acesta i-a spus că vine în România "mâine sau poimâine", imediat ce rezolvă problemele cu biletele de avion şi cu actele.

Avocatul George Moloman a spus că a discutat şi luni dimineaţă cu clientul lui, care i-a precizat că a început procedurile pentru a se întoarce în România.

"Boldea chiar îşi doreşte să vină în ţară, dar momentan este blocat cu biletele de avion", a declarat avocatul Moloman.sursa: mediafax.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.