24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galateni bolnavi morti de frig

Frigul din locuinţele racordate la reţeaua publică de termoficare le pune la încercare sănătatea chiar şi celor mai rezistenţi gălăţeni, darămite bolnavilor cronic, copiilor şi vârstnicilor.

Că nu este o speculaţie stau mărturie cele zece decese, înregistrate de vineri şi până duminică seara, despre care dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) afirmă că sunt legate de frigul din apartamente.

„Echipajele Ambulanţei au constatat decesul acestor persoane, bolnavi-cronic, în locuinţele acestora. Au fost cu precădere bolnavi cu afecţiuni cardio-vasculare, dar şi un bolnav de cancer şi unul cu diabet, ale căror suferinţe s-au agravat din cauza disconfortului termic" a declarat dr. Polinschi pentru Adevarul de Galati.
Sursa: www.adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.