24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galatenii au ramas fara tramvaie pe traseele 39, 7 si 5

Acestea circulă pe traseele 39; 7 şi 5, din şase în şase minute. Din cauză că pe bulevardul Oţelarilor se lucrează şi sunt blocate trei benzi, rutele autobuzelor au fost deviate pe strada Brăilei, prin faţa Spitalului Judeţean, inclusiv pentru traseul 10.

Pentru modernizarea străzilor Gheorghe Asachi, Frunzei şi Oţelarilor a fost necesară demontarea şinelor căii de rulare a tramvaielor. În atare situaţie mii de gălăţeni dependenţi de tramvaiele traseelor 39; 7 şi 5 ar fi fost puşi într-o situaţie extrem de incomodă dacă societatea locală de transport în comun nu ar fi luat măsura suplinirii tramvaielor cu autobuze.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.