24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galatenii in soc hipotermic au ajuns la spital

Gerul crunt face victime printre persoanele fără adăpost! Cele trei persoane, cu vârste cuprinse între 41 şi 54 de ani, sunt cazuri sociale care, potrivit surselor din cadrul echipajelor medicale de urgenţă au fost afectate de frig în timp ce se aflau pe stradă.

Unul dintre cele trei cazuri cazuri este al unui bărbat de 41 de ani, găsit cu degerături pe o stradă din Galaţi. Potrivit medicilor de la SMURD, acesta se afla în stare de ebrietate, ceea ce l-a făcut şi mai vulnerabil în faţa gerului.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.