24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galatenii isi platesc taxele si impozitele prin Internet

În ciuda faptului că pentru plata on-line a taxelor şi impozitelor locale nu se percep comisioane, contribuabilii gălăţeni nu se înghesuie să-şi plătească dările nici măcar în acest mod care elimină cozile.

În urmă cu aproape două luni, Primăria a început distribuirea gratuită a plicurilor conţinând numele de utilizatori ai portalului www.ghiseul.ro. şi parolele de acces necesare contribuabililor care aleg să-şi plătească dările de acasă sau de la birou, prin intermediul Sistemului Naţional Electronic de Plată Online a Taxelor şi Impozitelorsursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.