24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galatenii pot planta paduri si pot incasa bani de la stat

Plantaţia trebuie să aibă minimum jumătate de hectar. Plata subvenţiei de stat pentru cei care pun pădure pe terenul propriu poate merge până la 15 ani de la înfiinţarea plantaţiei. La Galaţi s-ar putea planta peste 1000 de hectare de pădure prin acest program.

Ravagiile făcute de viscol în iarna 2011-2012 - când sute de localităţi au fost complet acoperite de nămeţii spulberaţi de vânt - a determinat autorităţile să ia măsuri pentru creşterea suprafeţelor de perdele forestiere de protecţie.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.