24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galatenii primesc mai putin gaz metan

Electrocentrale primeşte mai puţin gaz metan pentru încălzirea apartamentelor astfel că trebuie să ardă şi păcură din rezervele de stat.

De vină este gerul năpraznic din cauza căruia au scăzut şi temperatura şi debitul agentului termic. Ieri, în Zona Port, pentru trei - patru grade în plus în apartamente, a fost oprită furnizarea apei calde.

Gerul le dă bătăi de cap conducerilor SC Electrocentrale (CET) Galaţi şi SC Apaterm SA care trebuie să asigure încălzirea a 80.000 de locuinţe racordate la reţeaua de termoficare.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.