24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galatenii se confrunta cu navigatie ingreunata pe Dunare

Deşi cotele apelor Dunării au înregistrat creşteri uşoare în ultimele zile, navagiaţia se desfăşoară în continuare cu dificultate. Din fericire nu au apărut situaţii deosebite.

Administraţia Fluvială a Dunării de Jos Galaţi trebuie să execute periodic lucrări de dragaj pentru evitarea acumulării de aluviuni în punctele critice.

Şi operatorul care asigură legătura rutieră între Moldova şi Dobrogea - Navrom Bac - a anunţat că se circulă în condiţii destul de grele. Din cauza nivelului scăzut al fluviului, în ultimele luni, bacurile au fost forţate să ocolească prin dreptul turnului de televiziune un prag periculos de pe ruta obişnuită.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.