24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galatenii se mandresc cu profesorii lor

Ocupantul locului al cincilea al Campaniei „Profesorii cu care Galaţiul se mândreşte", Petrică Bătrâneţu, se dedică matematicii aproape tot timpul. Nu-şi face prea multe planuri, preferând să trăiască clipa!

Petrică Bătrâneţu este originar dintr-un sat din Giurgiu. A ajuns în Galaţi în anul 1977, atunci când a ales Facultatea de Învăţământ Pedagogic - profilul matematică-fizică - asta în ciuda tredului de la vremea respectivă, potrivit căruia toată lumea se îndrepta spre Facultatea de Medicină!

„Şansa, sau poate neşansa mea a fost că nu am găsit la timp tratate de medicină şi atunci am spus că trebuie să aleg altceva. Şi am ales Facultatea de la Galaţi", povesteşte profesorul de matematică de la Şcoala 28 din Galaţi.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.