24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galatenii vor avea permise de pescuit noi in primavara

Gălăţenii care au permise de pescuit vechi, vizate pe anul 2011, pot sta liniştiţi. În cazul în care avizele sunt în perioada de valabilitate, nu mai trebuie să stea la cozi la Poliţia de Frontieră pentru obţinerea ştampilei, deoarece în primăvară vor fi emise noile modele de permise.

Pescarii amatori care anul trecut şi-au vizat permisele inclusiv pentru a prinde peşte în apele de frontieră de pe teritoriul judeţului nu trebuie să se mai înghesuie la poarta Poliţiei de Frontieră ca să obţină viza de 2012. Asta deoarece ştampila de anul trecut va fi valabilă şi în următoarele luni, cel mai probabil până în aprilie, când vor fi emise noile modele de permise de pescuit.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.