24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galatiul ar putea avea o noua centura

Valoarea totală a lucrării a fost estimată la aproximativ 205 milioane de lei, lungimea totală a arterei fiind de 48 de km. Traseul propus este în aşa fel ales încât sǎ ocoleascǎ pe cât posibil zonele locuite din localitǎţile tranzitate, dar sǎ se suprapunǎ şi cu drumuri existente.

Preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, Eugen Chebac, a avut marţi o primă discuţie cu reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (C. N. A. D. N. R.) pentru a pune la punct o serie de detalii privind stabilirea rutei pe care o va avea drumul care va reprezenta varianta de ocolire a municipiului Galaţi.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.