24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ganduri mari pentru Esplanada noastra

Gata pentru mijlocul lui august. Primaria are ganduri marete cu privire la reabilitarea Esplanadei aflate in plin proces de refacere. Primarul Aurel Simionescu isi doreste ca Esplanada sa poata fi luata la pas si admirata in parametrii optimi pana de zilele orasului, respectiv in luna august, de Sfanta Marie.

Contarctul atribuit firmei Tancrad are ca termen de finalizare 3 septembrie 2013, dar edilul sef spera la un trap alert in executarea lucrarilor pana la mijlocul lunii august pentru ca de Zilele Brailei Esplanada sa fie utila si sa isi primeasca cetatenii la promenada.

Elemente de noutate sunt aplicate si frumoasei fantani arteziene care va fi intregita:  "Ca element de noutate, fântâna va fi dotată şi cu instalaţie de sunet şi lumini, iar jeturile de apă se vor sincroniza cu muzica de fundal", a informat primarul.

La capătul dinspre faleză al scărilor va fi montată şi ultima piesă din ansamblul gândit de arhitectul Constantin Lucaci care a proiectat fântâna cinetică. Este vorba despre o piesă din inox care simbolizează o corabie şi care nu a mai fost montată în 1989, când s-a inaugurat ansamblul arhitectural, fiindcă fântâna a trebuit pusă în funcţiune înainte de defilarea de 23 august.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.