24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

George Petcu de la barman la director APDM Galati

Cum a evoluat George Petcu de la barman la director APDM Galati. Fost angajat al firmei sefului PDL Galati, deputatul Mircea Toader, uns director la APDM Galati. Informaţii despre specializarea, pregatirea şi experienţa lui George Petcu am aflat de pe un site specializat în plasarea forţei de muncă.

Pe scurt, cv-ul scris chiar de catre actualul director al APDM Galati, arata cam asa:
"Experienta profesionala

  •     Agenturare nave maritime si fluviale-zona Constanta Port la S.C.Trans Europa S.A. Galati - Iunie 1997 - prezent
  •     Achizitii cereale la S.C.Agroport -Braila - Aprilie 1999 - Februarie 2004
  •     Surveyor la S.C.IBC Constanta - Aprilie 2000 - Noiembrie 2000
  •     Agenturari nave la S.C.TRANS CANAL Constanta - Februarie 1998 - Iulie 1998
  •     Vanzator la S.C.Compress Holding - Aprilie 1995 - Februarie 1996
  •     Sloter la Hotel Venus - Mai 1994 - Septembrie 1994
  •     Barman si carmangeriu la Hotel Magura Ef.Sud - Iunie 1993 - Septembrie 1993


Studii

  • Academia Navala Mircea Cel Batran-Constanta
  • Liceul industrial Auto-Constanta

Aptitudini:
capacitate de a lua decizii, flexibilitate, bun negociator, responsabilitate, inteligenta, spirit de echipa si umor, cunostinte in domeniul transporturilor inclusiv legislatie vamala interna si internationala, operare PC, un bun cunoscator al limbii engleze si al altor limbi de circulatie(incepator)

Limbi straine

    Italiana - Incepator
    Franceza - Incepator"

Din simpla lecturare a modului in care, barmanul ajuns director, prezinta perioadele in care a lucrat, tragem concluzia ca acesta sta destul de rau la capitolul inteligenta, deoarece perioadele sunt incurcate rau de tot, stiti vorba aceea "a lucrat paznic de zi la un bar de noapte".

Mai mult, fostul responsabil cu jocurile mecanice din hotelurile de pe litoral, se pare ca este si cam "plin de el" si "cu tupeu".

Contactat de unul din reporterii ziarului "Adevarul" acesta a refuzat categoric sa stea de vorba cu presa, comunicand prin intermediul secretarei ca "Domnul director general nu este de acord să ofere o declaraţie şi nici să fie fotografiat. Dânsul a precizat că relaţia cu mass-media se va face prin intermediul purtătorului de cuvânt al instituţiei" !

Se pare ca " maria sa" George Petcu are umor ( asa cum sustine in cv ), crezand ca APDM Galati este mosia lui si a neamului lui ! Domnul care este "trecator" prin fotoliul de director al APDM Galati, nu intelege ca APDM SA este o companie cu capital integral de stat ( sa nu auzim ca-ti dai cu caramida in piept ca te autofinantezi ).

Un aspect foarte important, de care il asiguram pe Petcu George ca ne vom ocupa la modul cel mai serios, este acela referitor la deciziile ce le va lua in ceea ce priveste Portul Braila si modul in care aceste decizii isi vor pune amprenta asupra liberei concurente, aceasta deoarece, asa cum singur recunoaste in cv, a lucrat o buna perioada de timp la Transeuropa SA Galati ( firma ce detine un port in Braila ) dar si zvonului care circula prin urbea noastra cum ca ar fi finul unuia dintre directorii din cadrul Transeuropa SA Galati.

O intrebare personala pentru George Petcu: " Credeti ca vreo firma din Braila, are vreo sansa sa-si deschida vreun port in Galati ?"
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.