24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gheata nu va fi dinamitata pe Dunare

Un împingător a pornit de la Cernavodă în amonte pentru a sparge gheaţa pe mijlocul fluviului. În prezent, zeci de nave sunt prinse în gheaţă pe Dunăre, iar echipajele acestora nu pot decât să aştepte topirea sloiurilor.

Autoritățile s-au răzgândit: gheaţa de pe Dunăre nu va mai fi dinamitată. Până la urmă s-a decis să folosească un spărgător pentru a deschide calea către navele blocate între sloiuri. Între timp, avertizarea de inundaţii se menţine în toate cele 12 judeţe, iar prefecţii acestora au decis să activeze comitetele pentru situaţii de urgenţă.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.