24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gheorghe Bunea Stancu castiga presedintia CJ Braila

Potrivit numaratorii paralele, Gheorghe Bunea Stancu a castigat un nou mandat de presedinte al CJ Braila la o diferenta de cca. 17000 de voturi ( cca 12%), fata de contracandidatul sustinut de PDL - UNPR si PP-DD.


UPDATE ora 10 date partiale BEJ Braila:
  • Gheorghe Bunea Stancu 44%
  • Sergiu Diacomatu 39 %


Nota: Va ruga sa nu utilizati trivialitati in comentariile ce se pot posta prin formularul de mai jos. In rest "comentarii libere si placute". Forum Braila nu va cenzura niciun comentariu (cu exceptia celor care folosesc obscenitati), iar comentariul dvs. apare instantaneu in site. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.